tiistai 30. heinäkuuta 2013

Red & gold & ruffian

Ensimmäinen ruffian-lakkaukseni. Ruffian tarkoittaa siis sitä, että kynnet lakataan ensin yhdellä värillä ja sen jälkeen toisella värillä niin, että ensimmäistä lakkaa jää näkyviin kuunsirpin muotoinen alue.

Tiesin heti haluavani käyttää tähän lakkaukseen kultaista OPI:n GoldenEye:ta, mutta toisen lakan valitseminen ei ollutkaan niin helppoa. Siispä poikaystävä avuksi ja eteenpäin!



Punainen sopi oikein hyvin kultaisen päälle ja peittikin hienosti. GoldenEye on mielestäni parhaimmillaan korostamassa muita lakkoja. Tykkäsin ja varmasti toteutan joskus uudelleen :)

Käytetyt lakat:
OPI - GoldenEye
Essie - Watermelon

keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Gradient on white

Kävin Gina Tricotissa. Kolme lakkaa yhteensä 9,95€. Ajatuksena oli löytää sieltä pastellisävyisiä lakkoja mielessä pyörinyttä ideaa varten, mutta ehkä sitten ensi kerralla. No oli näistä yksi suunnitelmaa lähellä ja pääsi toteutukseenkin.



Vasemmalta alkaen:
Candy pink Toteutukseen päässyt vaaleanpunainen lakka, jossa on hieman kultaista shimmeriä.
Aqua glitter Lakka erikokoisilla sinisillä ja hopeilla glittereillä. Ihana!
Pink glitter Lakka erikokoisilla pinkeillä ja hopeilla glittereillä. Näen jo yhdistäväni tämän tuon Candy pinkin kanssa.

Kassamyyjä neuvoi minua laittamaan jonkin lakan noiden glitterlakkojen alle, jotta lakkojen poistaminen helpottuu. Hymyilin ja nyökkäilin ystävällisesti paljastamatta jo tietäväni aluslakkojen, foliotekniikan yms. mahdeista.

Candy pink pääsi siis mukaan suunnitelmaan, jossa teippien avulla rajasin valkoiselle pohjalle liukuvärjäysraidan tähän tapaan:



Viivat eivät ehkä ole täydellisen suorat, mutta ideana tämä oli ihan hauska. Liukuvärjäyksen tein Essien Avenue maintainilla ja tuolla Gina Tricotin Candy pinkillä niin, että nimettömässä värit olivat käänteisessä järjestyksessä. Liuku jäi paikoitellen aika huomaamattomaksi, sillä Avenue maintain vähän yritti vallata pinta-alaa ja oli värinä muutenkin dominoivampi. Nimettömässä idea toteutui mielestäni parhaiten.

Käytetyt lakat:
Wet n wild - French white creme
Essie - Avenue maintain
Gina Tricot - Candy pink

maanantai 22. heinäkuuta 2013

Waterfall

Ihastuin The Nailasauruksen tekemiin vesiputouskynsiin ja päätin tehdä niistä oman versioni. (Linkki The Nailasauruksen tutoriaaliin TÄSSÄ)
Luultavasti tulen tekemään tällaisia lakkauksia vielä monta kertaa. Toteutus oli helppo ja vaikka viivoistani ei tullutkaan täysin suoria, tulos oli siisti ja omalla tavallaan näyttävä. Päätin tehdä vesiputouksen jonkun nuden lakan päälle ja valitsin H&M:n Nude duden. Lakka oli aika läpikuultava, laitoin kolme kerrosta, joka välttämättä pidemmillä kynsillä ei olisi riittänyt. Tykkäsin lopputuloksesta aika paljon, joten pidemmittä jaaritteluitta: kuva tuloksesta.


Käytetyt lakat:
OPI - Nail envy
H&M - Nude dude
Essie - Mint candy apple
OPI - GoldenEye
Wet n wild - French white creme

keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Introducing: My cherry amour, I lilac gumdrops & Blue-berry sweet on you


Lupasin tulla esittelemään tuliaisiksi saamiani kynsilakkoja. Seitsemästä lakasta kolme oli Nicole by OPI:n Gumdrops-lakkoja ja keräsin ne tähän samaan postaukseen. Gumdrops-lakat ovat siis tekstuurilakkoja, joista jää kynnelle pinta, josta löytyy sekä mattaa että kiiltävää. Tekstuurilakkojen päälle ei yleensä laiteta päällyslakkaa, sillä päällyslakka tekee pinnasta kiiltävän ja sileän, mikä ei ole tekstuurilakkojen tarkoitus.



Ensimmäisenä My cherry amour. Aivan ihana lakka, peittää täysin kahdella kerroksella. Pidän todella paljon punaisista ja sen eri sävyisistä lakoista, mutta yllättäen tämä ei näistä kolmesta kuitenkaan yltänyt lemppariksi.


Auringon valossa huomaa selkeästi seassa olevat glitterhileet.



Näistä kolmesta saamastani Gumdrops-lakasta tämä I lilac gumdrops oli kaikista ei-peittävin (jostain syystä en nyt saanut päähäni järkevämpää sanaa tuota korvaamaan :D). Laitoin kolme kerrosta ja siltikin kärjet kuulsivat hieman läpi. Lakka on kuitenkin aika ihana värinen, se pelastaa jo paljon.



Viimeisenä lemppariksi noussut Blue-berry sweet on you. Näyttää erityisen ihanalta farkkukangasta vasten :) Tämä ja My cherry amour ovat melko peittäviä ja muutenkin hyviä koostumukseltaan.



Käytetyt lakat:
Nicole by OPI - My cherry amour
Nicole by OPI - I lilac gumdrops
Nicole by OPI - Blue-berry sweet on you

keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

In love

Pitäisi tehdä töihin eväitä, mutta sen sijaan kirjotan postausta, koska olen niin rakastunut.
Äitini toi tuliaiseksi Amerikasta kynsilakkoja. Ajattelin tehdä ensin postauksen, jossa esittelisin niistä kolme tekstuurilakkaa, mutta kun nyt laitoin yhden muun tuliaislakan kynsilleni, en malta olla omistamatta sille omaa kokonaista postausta.

OPI - Meep meep meep

Vei sydämeni. En saanut kuvattua kameralla niin hyvin sen täydellistä kiiltoa, mutta sitä tämä lakka on minulle. Täydellinen. Peittääkin hyvin, yksi kerros voi riittää. Kuvissa on kuitenkin kaksi.

Minulla on paljon punaisia lakkoja. Mutta ei tietenkään mitään tällaista.
"They are not the same. They are similar."







Ihana. Ei muuta lisättävää.

perjantai 5. heinäkuuta 2013

Fourth of July

Edellisen postauksen lopussa vihjasin, että seuraavan postauksen kynnet liittyvät jollain tapaa torstaihin. Eilen oli Fourth of July, Yhdysvaltain itsenäisyyspäivä. Juuri sopivasti eiliseen liittyi myös se, että hain Amerikassa käyneet vanhempani lentokentältä.

Luulen, että inspiraation lähteenä toiminut Amerikan lippu olisi saanut kunnioitettavamman kopiointiyrityksen, jos olisin päätynyt lakkailemaan kynsiäni päivällä yön sijaan. Ensimmäisen kerran koitin kunnolla tehdä teipin avulla raitoja. Ei varmaan mene kauaa siihen, että yritän tuota seuraavan kerran. Oli se sen verran helppoa ja hauskaa. Ja tähdet... Tähdet, tähdet. Näyttävät mielestäni enemmän kukilta kuin tähdiltä, mutta laitetaan se kellonajan piikkiin ja kuvitellaan niille terävämmät sakarat. Peukalossa olevat raidat ova kapeampia, mutta jostain syystä en hoksannut ottaa niitä mukaan kuvaan.




Käytetyt lakat:
Wet n wild - French white creme
Essie - Avenue maintain
Essie - Russian roulette

Tuliaiksi sain kaiken muun ihanan ohella kynsilakkoja, jotka varmaankin esittelen erillisessä postauksessa. Sen verran voin jo paljastaa, että kyseiset lakat ovat kuusi Nicole by OPI -lakkaa ja yksi OPI:n lakka. Yksi niistä on päässyt jo kynsille asti, toiset seuraavat pian perässä :)

tiistai 2. heinäkuuta 2013

100th nail polish

Long time no see.

Olen ollut töissä. Olen silti myös lakkaillut kynsiä, mutta jotenkin niistä kerroista jokainen on mennyt jollakin tavalla pieleen. Kokeilin maalata kynsilleni höyheniä, mutta koska niistä vain muutama onnistui oikeasti hyvin, jäävät höyhenet julkaisematta. Ideana oli tehdä myös aivan överit blingbling-kynnet, mutta työpäivän jälkeen kynsien pohjalle tehty ranskalainen manikyyri oli jo pilalla (johtui ehkä siitä, että kiire + juuri lakattu päällyslakka = EI hyvä yhdistelmä).



Ostin sadannen lakkani. Tähän oli monta syytä: 
1) minulla oli lakkoja 97, 
2) äitini ja isäni tulevat pian takaisin Amerikan matkaltaan ja tiedän, että he tuovat minulle tuliaisiksi kynsilakkoja, 
3) sadannen lakan on mielestäni jollain tapaa oltava hieno (sadanneksi ei siis olisi kelvannut ihan mikä tahansa markettilakka), 
4) en olisi tuliaislakoista millään pystynyt päättelemään, mikä niistä olisi se sadas lakkani

Eikö siis ole aivan ymmärrettävää, että pakkohan sinne ostoksille oli lähteä? :)
Ostin siis ensin Seppälästä kaksi Nails-sarjan lakkaa, neon pinkin ja violetin glitterin. Sadannen lakan kunnian sai Essien Full steam ahead. Olisin halunnut ostaa sadanneksi OPI:n lakan, mutta en jaksanut lähteä Tampereelle, joten toisena vaihtoehtona oli Essie. Essieltä olisin halunnut Go Ginza:n, mutta niitä ei ollutkaan enää Citymarketissa, joten Naughty nautical -kokoelmasta voiton vei tämä Full steam ahead. 

 Essie - Full steam ahead

Essie - Full steam ahead ja päällä Seppälän Nails - violetti glitter



Nämä seuraavaksi esitellyt kynnet menevät tämän postauksen kirjoittamisen jälkeen poistoon, sillä töissä minulta lohkesi kynsi ja lakkaukset kuluivat aika reippaalla kädellä. Aioin kokeilla uutta aiemmin mainittua Seppälän neon pinkkiä, mielessäni edelleen pyöri ajatus övereistä blingbling-kynsistä ja halusin antaa idealleni vielä mahdollisuuden. Ajattelin, että töistä päästyäni olisin voinut heittää sekaan vielä lisää glitteriä sekä strasseja, mutta juurikin lohkeamisten ja muiden tapahtumien jälkeen en enää jaksanut korjailla menetyksiä. Siispä nämä kynnet ovat melkein samanlaiset kuin tässä postauksessa esitellyt. Ei anneta sen häiritä! Niin ja kuva on otettu käsi auton ratin ympärillä, taisin alitajunnassani tietää, että töiden jälkeen tällaista kuvaa ei olisi enää saatavilla.



Käytetyt lakat:
Essie - Sugar daddy
Nails - neon pinkki (Seppälä)
H&M - Silver frost
Viva la diva - 59


Ps. Seuraava postaus ja siinä esiteltävät kynnet liittyvät jollain tapaa tulevaan torstaihin! Arvaako joku inspiraation lähteen? :)