torstai 28. marraskuuta 2013

Essie Luxeffects

Heti viime postauksessa esittelemieni voittokynsilakkojen saamisen jälkeen oli kynsille pakko saada niistä edes yksi. Yllätyin positiivisesti glitterlakkojen peittävyydestä. Valitsin käytettäväksi sinisen Stroke of Brilliance:n.


Ihanan talviset :) Näihin glitterliukuihin on laitettu lakkaa vain kaksi (!) kerrosta eli aika hyvin verrattuna moniin halvempiin merkkeihin. Tänään ajattelin tehdä samanlaisen liu'un setin punaisella A Cut Above -lakalla. Suosittelen näitä glitterlakkoja kyllä. Varsinkin, jos ei jaksa odotella monen eri kerroksen kuivumista :)

Tässä vielä swatch-kuvat koko setin lakoista. Vaaleat As Gold as it Gets ja Pure Pearlfection eivät meinaa kovin hyvin kuvista näkyä, mutta kyllä ne siellä ovat :D


1. Set in Stones
2. Stroke of Brilliance
3. A Cut Above
4. As Gold as it Gets
5. Pure Pearlfection

Jokaista lakkaa on swatch-kynnellä yksi kerros.


Siellä se viitosessa Pure Pearlfection:kin kimmeltää :)


Oli kyllä ihana palkinto! En ole raaskinut nättiä kynsilakkojen pakkaustakaan heittää pois, säilyvätpähän siellä hyvinä :D

torstai 21. marraskuuta 2013

Isänpäiväkynnet & kilpailuvoitto

Osallistuin viime viikolla kilpailuun Lilyn kynsiviikolla "Kuvaa kyntesi ja voita luksuslakkoja!". Tässä linkki kilpailupostaukseen. Ja osallistumiskuvani oli viime postauksessa nähty toinen kuva ylhäältä eli simppeli tekstuuriliuku Rimmelin Space dust -lakoilla.

Täytyy myöntää, että saatuani sähköpostin, joka paljasti minun voittaneeni palkinnon, hihkuin ilosta aika pitkän aikaa! :D Voitin siis Essien Luxeffects-kynsilakkoja, sävyt As gold as it gets, Stroke of brilliance, A cut above, Set in stones ja Pure pearlfection.

Oli voitto sitten arpaonnea tai ei, olen jokatapauksessa niiiin iloinen!

Tänään hain nämä ihanuudet postista <3

 Oi, mitä lakkoja!


Tässä samalla esittelen viime isänpäivän kynnet. Lopputulos tässä teippimanikyyrissä oli yllättävän jouluinen, muttei anneta sen häiritä :)




Käytetyt lakat:
Gina Tricot - Alexis
Rimmel - 007 Shooting star

tiistai 12. marraskuuta 2013

Space dusts

Huh, harjoittelua jäljellä kaksi päivää! Kivaa on ollut ja tämä neljä viikkoa on kulunut todella nopeasti. Viikonloppuna saakin kynsiä lakkailla taas normaalimpaan tahtiin, en muista koska olisin viimeksi ollut näin pitkiä aikoja nakukynsillä :D

Syyslomalla kävin äitini kanssa Helsingissä. Stockmannilla silmiini osui Rimmelin Space dust -kynsilakka, Aurora, ja koska lakka oli niin kaunis, oli minun ostettava se. Ymmärrettävä syy ;)
Tässä kuva ihanasta, hieman herkästä sekä ruusuisesta, Aurorasta:


Myöhemmin lähi-Citymarketilla huomasin Space dust -lakkojen olevan tarjouksessa (taisi olla 3kpl/10€), jolloin tulin siihen tulokseen, että Aurora tarvitsisi kavereita. Ostin siis mustanvihreän Total eclipse:n, hopeisen Shooting star:in sekä violetin Moon walking:in. Punainen Space dust Luna love olisi ollut myös aivan ihana, mutta se olisi ollut (ehkä) liian lähellä jo omistamiani punaisia tekstuurilakkoja.

Hopeisesta ja violetista sain aikaiseksi tällaisen tekstuuriliu'un:



Pimeässä:


Lopputulos oli aika herkullinen, aika todennäköisesti yhdistän nämä kaksi joskus myöhemmin uudelleen. Ehkä silloin päällyslakan kanssa :)

Käytetyt lakat:
Rimmel - Shooting star
Rimmel - Moon walking

perjantai 1. marraskuuta 2013

All glittery

Ihailin pitkään O.P.I:n The Man With A Golden Gun -lakkaa, joka on siis 18k gold top coat. Nyt, kun O.P.I on julkaissut Pure 18k White gold & silver top coat:in, oli minun valkokullasta enemmän pitävänä hankittava tämä. Aivan ihana lakka <3 Se oli siis saatava muutaman muun kanssa yhdistettynä kokeiluun :)


Lakkasin Purea aksenttikynnelle ja täytyy sanoa, että Pure on rakkautta ensi silmäyksellä!
Valitettavasti Seche Vite kutisti alempia lakkoja, varsinkin hopeista Silver Foxia, hieman :/


Käytetyt lakat:
O.P.I - 18k White gold & silver top coat
Orly - Star of Bombay
Models Own - Silver Fox