tiistai 31. joulukuuta 2013

A lot of shopping

Viimeinen kokonainen päivä Floridassa on kohta pulkassa ja huomenna lento lähtee paikallista aikaa 18:15 kohti Suomea. Uuden vuoden vaihde kuluu lentokoneessa :)

--

Tässä esittelyyn joulun aikana olleet kynnet: 



Lakkasin OPI:n Alcatraz...Rocks! -lakalla vinon ranskalaisen manikyyrin, jonka reunustin OPI:n I snow you love me:llä. Loppukuorrutus Seche Viten pikakuivattavalla päällyslakalla.
Tykkäsin kyllä näistä kynsistä erittäin paljon :) Tämä olisi hyvä lakkausvaihtoehto myös uuden vuoden vaihteen juhliin :)

---

Muutaman kerran on tullut käytyä vielä Ulta Beautyssä. Tänään huomasin, että myyntiin olivat tulleet uudet OPI:n Gwen Stefani -kynsilakat, pakko sieltä oli kaksi kotiuttaa ;)


Over & over a-gwen

Ulta Beauty:stä matkaan lähtivät myös Push and Shove Gwen Stefani -kokoelmasta sekä Jinx Bond Girls -kokoelmasta:


Ja 9,99 dollarilla Mariah Carey lakkasetti:

My favorite ornament - Visions of love - I snow you love me

Walmartista matkaan lähtivät Nicole by OPI:n Selena Gomez -lakka Heavenly angel sekä Essie:n Hors d'oeuvres.

---

Oikein hyvä reissu on ollut, niin kynsiharrastuksellisesti että muutenkin :) Seuraavaksi täytyy miettiä kynnet paluulentomatkalle....

Hyvää uutta vuotta kaikille!

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Shopping in Florida

Jouluisia terveisiä täältä Miamin lämmöstä! :)
Täällä on ollut aurinkoista tai korkeintaan puolipilvistä, lämmintä joka päivä. Joulu näkyy täällä mm. näin:

:D



Ja suoraan asiaan. Tulin esittelemään reissulla tekemiäni kynsilakkaostoksia. Täällä kynsilakat maksavat huomattavasti vähemmän kuin Suomessa. Olen pyrkinyt ostamaan vain niitä lakkoja, joita olen pitempään himoinnut. Tähän mennessä on sujunut ihan suunnitelmien mukaan, mutta onhan tässä lomaa jäljellä vielä puolitoista viikkoa... ;)




Nämä ylemmän kuvan lakat ostin CVS:stä. Hintaa yhdellä lakalla oli n. 8$ eli vähän vähemmän euroissa, tällä hetkellä RatesFX:n valuuttamuuntimen mukaan 5,85€.

Lakat vasemmalta oikealle:
Nicole by OPI Gumdrops - Candy is dandy
Nicole by OPI Selena Gomez - Inner sparkle
Essie - Tart deco (jenkkisuti)
Essie - Ladylike (jenkkisuti)

Essieistä osaan ainakin nyt sanoa sen verran, että kyllä toi jenkkisuti on aika huomattavasti kapeampi kuin suomisuti. Osaanpahan arvostaa Suomi-Essieitäni nyt entistä enemmän ;)


CVS:stä löysin myös tarjouksesta Seche-pakkauksen hintaan 8,99$ eli 6,58€. Pakkauksessa on siis mukana aluslakka sekä pikakuivattava päällyslakka.



Viimeisinä esittelyyn pääsevät OPI:t, mutta eivät todellakaan vähäisimpinä. Nämä ostin Ulta Beauty:stä ja täytyy sanoa, että se oli TAIVAS. Seuraavaksi kuva yhdestä Ulta Beauty:n OPI-hyllystä:


Ulta Beauty:ssä myytiin OPI:en lisäksi mm. Essie:tä, China Glaze:a, Zoya:a, Orly:a ja Nicole by OPI:a. Luulen, että tähän kauppaan täytyy mennä vielä uudestaankin!


Tässä tänään ostetut OPI:t vasemmalta oikealle:
OPI - Solitaire
OPI - Alcatraz...Rocks!
OPI - Minnie style
OPI - I snow you love me
OPI - Pussy galore (äidille)
OPI - Opi red (kaverille; moro vaan Essi, jos luet tämän ;) )

JA nämä kuusi OPI:a maksoivat yhteensä siis 42,80$ eli 29,86€!! Sopivasti olivat tarjouksessa 2kpl/15$ :) ja samalla sain vissiin lisäalennusta siitä, että liityin Ulta Beauty:n kanta-asiakkaaksi :D

---

Siis, jos joskus lähdette Amerikkaan reissaamaan, suosittelen erittäin lämpimästi eritysesti Ulta Beauty:a :) Ranta- ja shoppailupäivän jälkeen väsyttää sen verran, että taidan mennä seuraavaksi nukkumaan (vaikka kello onkin vasta 21:20...). Hyvää yötä kaikille!




sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Tuttua ja turvallista

Huh huh, nopeasti on mennyt aika, koulu on tämän vuoden puolelta ohi ja huomenna onkin edessä lähtö Floridaan viettämään joulua kahdeksi viikoksi! :)
Päivitän kyllä blogiani, jos ja kun siihen vain on mahdollisuus. Tietokoneen otan mukaan, mutta ajankäyttö reissulla ei tietenkään ole aina ennalta tiedossa.

Reissulle ajattelin ottaa mukaan kotoa vain Seche viten pikakuivattavan päällyslakan ja OPI:n Sensitive & Peelin Nail envy nail strengthener:in. Luultavasti sieltä kuitenkin tulee ostettua kaikenlaista ihanaa... :D

Lentokonematkalle halusin kynsille jotain varmasti hyvin kestävää ja siis sellaista, joka pysyisi myös siihen asti, kunnes ostan paikan päältä ensimmäisen uuden kynsilakan. Päädyin siis tekstuuri- ja glitterlakkoihin. Varpaisiin pääsi Rimmel Space dust -kokoelman Shooting star. Varpaista ei nyt kuitenkaan kuvia, mutta sormista kyllä. Nyt nähdään siis ehkä jo liian tuttu ja turvallinen glitterliuku juurikin kestävyytensä takia.

Laitoin ensimmäisen glitterkerroksen Essien Luxeffects:ien hopeista, toiseen sinistä ja kolmanteen taas hopeista lakkaa. Salamavalon kanssa näkyi enemmän sininen lakka:


Ilman salamavaloa hopea pääsi enemmän esille:


Livenä kynsien kärjet vilkkuvat kivasti vuorotellen hopeaa ja sinistä :)

Käytetyt lakat:
Essie Luxeffects - Set in stones
Essie Luxeffects - Stroke of brilliance

---

Loppuun vielä kuva pari päivää sitten kynsillä olleesta ruffianista. Tykkäsin paljon edellisellä kerralla käyttämästäni punaisen ja kultaisen yhdistelmästä, joten kokeilin sitä samaa uudelleen.


Käytetyt lakat:
OPI - GoldenEye
OPI - Meep meep meep

---

Heippa vaan ja hyvää joulun odotusta kaikille!

torstai 5. joulukuuta 2013

Kynnet lehdessä + glitterliukua

Voitettuani Lilyn kynsihaasteen, minulta kysyttiin, saako osallistumiskuvani laittaa joulukuun Trendiin. Vastasin tottakai kyllä ;) ja siellä ne näkyivät nimimerkillä annamariakaroliina!


Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, tein seuraavaksi glitterliu'un punertavalla Luxeffectsien A Cut Above -lakalla. Täytyy kuitenkin sanoa nyt näin tehtyäni, että glitterliuku tällä lakalla ei ollut niin hieno kuin sinisellä Stroke of Brilliance:lla, vaan mielestäni jopa vähän tylsä.


Päätin sitten pitkästä aikaa tehdä one stroke -kukkasia koristeeksi. Valkoinen akryylimaalini on päässyt huonoon kuntoon, joten kukat eivät ehkä onnistuneet niin hyvin kuin hyvällä maalilla olisivat. No, tälläinen oli hetken-kynsillä-viihtynyt tulos:





One strokea täytyisi kyllä harrastaa useamminkin. Ja nyt täytyy ostaa uusi valkoinen akryylimaali!

Käytetyt lakat:
Essie - Sugar daddy
Essie - A Cut Above