perjantai 28. maaliskuuta 2014

Nude & glitter vol.2

Hempeä kausi jatkuu... :)

Ostin Sokokselta 20%:n alennuskupongilla OPI:n Mimosas for Mr. & Mrs., koska tajusin, ettei minulla ollut mitään kunnollista nudea. Valikoimat Sokoksella olivat vähän pienet, joten valkkasin tämän testiin.


Lopputulos oli ehkä hieman liian läpikuultava, joten täydellisen nuden metsästys jatkuu. Ehdotuksia saa antaa! Haussa on "punertavaan" päin menevä nude :) ei siis kovin ruskea.

No, tämän nuden päälle heitin glitteriä liu'ulla. Oli taas kummallista katsella näin yksinkertaisia kynsiä!




Käytetyt:
OPI - Mimosas for Mr. & Mrs.
Models Own - Silver fox

--

Seuraavaksi nähdäänkin jotain vähän värikkäämpää! :)

Mulla on tällä viikolla ollut yksi tentti ja ensi viikolla tulossa kaksi. Ja ensi viikon jälkeen alkaakin taas työharjoittelu! Kaksi putkeen itseasiassa, joten koko loppukevät menee niissä merkeissä. Onneksi mulla on lakkauksia vähän varastossa blogia varten ;)


keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Testissä: H&M Quick dry Top coat

Näin tänään H&M:llä kynsilakkahyllyssä pikakuivattavan kynsilakan ja se lähti matkaan yhteisen hyvän vuoksi. Tänään siis tuo lakka testissä!

Quick dry Top coat maksoi 2,95€, joten odotukseni ovat sekä korkealla että matalalla. Jos tämä toimii niin jes, mutta en odota tämän olevan esimerkiksi Seche Viten arvoinen. Toivotaan, että ennakkoluuloni todistuvat vääriksi :) Kuitissa luki tämän tuotteen kohdalla "Sesonkisarja", joten jos tämän lakan haluaa kokoelmiinsa metsästää, kannattaa olla jo toinen jalka kaupassa.

Yhdessä pullossa on tavaraa 10ml.

Aluksi täytyy sanoa, että lakka oli todella vaikea saada pois muovisesta pakkauksestaan... Paketti oli niin tiukka! :D Tämän ei onneksi lakan toimintakykyyn pitäisi vaikuttaa ;)

Suti on kapea, liian kapea omaan makuuni. Yritin tulitikkuaskin avulla jotenkuten havainnollistaa tätä:



Testilakaksi valitsin Nicole by OPI:n Inner Sparklen Selena Gomez -kokoelmasta. Täytyy myöntää, että lakkasin kynsille tuota glitterlakkaa varsin paksun kerroksen. Se luultavasti vaikutti hieman tulokseen.

Lakkasin ensin glitterien päälle vasempaan käteen tuota H&M:n pikakuivattavaa päällyslakkaa. Minuutit kuluivat ja lakkasin sillä välin oikeaan käteen samanlaiset glitterliu'ut kärkiin. Reilun viiden minuutin jälkeen H&M:n versiolla kuorrutetut kynnet olivat edelleen "märät". Tässä kohdin päällystin oikean käden kynsien glitterit Seche Vite Dry fast top coatilla.


Sekä vasemman että oikean käden kynnet olivat lähes samaan aikaan kuivat, oikea käsi hieman aiemmin.



Voittajaksi valikoitui siis Seche Vite Dry fast top coat.
H&M Quick dry Top coat toimii jotenkuten, mutta ehdottomasti näistä kahdesta suosittelisin Seche Viteä. Vaikka Seche tuleekin hieman kalliimmaksi, on mielestäni hermojen säästyminen sen arvoista ;)


torstai 13. maaliskuuta 2014

Hempeää

Mulla oli nyt selkeästi joku hempeämpi vaihe kynsien koristelussa. Kivaahan se on vaihteeksi :)

Ostin joulureissulla Nicole by OPI:n flakies-lakan Heavenly angel ja tajusin nyt vasta, ettei se ollut vielä päässyt kynsille asti! Hirveä vääryys, reissusta on kuitenkin jo yli kaksi kuukautta :D Päätin siis yhdistää Heavenly angelin Essien ihanaan hempeän lilaan Full steam aheadiin:

Kimallusta luonnonvalossa

Kimallusta suorassa auringonvalossa


Tykkäsin kynsistä paljon ihan tälläisinä, mutta eihän sitä ikinä osaa jättää hommia ihan hyvään vaiheeseen... Siispä lisäsin valkoisia kukkasia ja terälehtiä akryylimaalilla:



Tällä kertaa se oli hyvä idea :) Kokonaisten kukkien keskelle heitin vielä kirkkaat strassit.


Käytetyt:
Nicole by OPI - Heavenly angel
Essie - Full steam ahead

torstai 6. maaliskuuta 2014

The valkoinen

Vihdoin löysin Gina Tricotista kynsipiirien ylistämän White-lakan. Ja koska siellä on yleensä tarjouksena kolme lakkaa 9,95€:lla, ostin kahden valkoisen lisäksi Salt & pepper mustavalkoglitterin.

White peitti oikein hyvin kahdella kerroksella ja levittyikin nätisti. Hinta-laatu-suhde on tässä lakassa kyllä kohdillaan. Myöhemmin näkee sitten, että jankkiintuuko tämä pulloon lakan vähetessä.

Salt & pepper on L´Oreal:in Confettista muistuttava mustavalkoglitter. Minulla on molemmat, enkä kyllä oikein osaa valita näistä parasta. Salt & pepperissä on se hyvä puoli, että sitä on isompi pullo :D Glitterit levittyivät hyvin kynnelle ja iso plussa on se, että molempia värejä tuli tasaisesti.

No, sitten ne kynnet:




Pitkästä aikaa oli kyllä kiva olla näin "tavallisilla" kynsillä! Ja kyllä tuosta valkoisesta tuli kyllä se mun tän hetken The valkoinen :)

Käytetyt:
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Salt & pepper