lauantai 24. toukokuuta 2014

Nude & glitter vol.3

Moikka!
Vaikka kesästä tykkään erittäin paljon, niin nyt vähän meinaa olla jo kuuma; sisällä 28,0 astetta ja pihalla suorassa auringonpaisteessa 35,1.... Huh :D

Tänään hellepäivän kunniaksi esittelyyn pääsevät jälleen yksi nude + glitter -yhdistelmä. 
Glitterkolmiot ovat kyllä yksi helpoimmista koristelutavoista. Ei tarvitse paljoa materiaaleja, vain kynsilakkaa ja teippiä :) 

Nyt ei paljon juttua tällä säällä irtoa, eikä tarviikaan. Parempi vaan mennä taas pihalle lämmöstä nauttimaan :) Hyvää viikonloppua kaikille! 






Käytetyt:
OPI - Mimosas for Mr. & Mrs
Models Own - Silver fox



lauantai 17. toukokuuta 2014

A long time ago, in a galaxy far, far away...

Moikka pitkästä aikaa!
Täytyy myöntää, että nyt kyllä väsyttää. Takana on kuuden päivän työharjoitteluputki. Onneksi huomenna on koko päivä vapaa :)

--

Muutama viikko sitten halusin tehdä pitkästä aikaa galaksikynnet. Inspiraation sain @nailstorming :in Instagram-videosta. Yleensä galaksikynnet olen tehnyt niin, että jokainen väri on tullut tuputeltua keittiösienen palalla erikseen, kynnen keskelle. Tässä videossa tykkäsin erityisesti siitä, että galaksi luotiin liukuvärjäyksen avulla. Itse onnistuin tällä tavalla paremmin :)

OPI:n Alcatraz... rocks! on kyllä huippuhyvä tämän tyyliseen lakkaukseen. Se kimaltaa niin kauniisti!



@nailstorming oli käyttänyt omiin galaksikynsiinsä galaksin reunoille vihreää ja keltaista. Pidin tästä yhdistelmästä niin paljon, että lakkasin omat kynteni samantyylisesti. Samalla tyylillä tein myös itselleni uuden kynsilakkasormuksen :)




Kumpi tyyli saa teiltä kannatusta?


Käytetyt:
OPI - Alcatraz... rocks!
OPI - I just can't cope-acabana
Essie - Mint candy apple
Gina Tricot - White

perjantai 9. toukokuuta 2014

Pirteitä pilkkuja

Huh, viime maanantaina alkoi uusi työharjoittelu. Tänään vielä tiedossa iltavuoro, sitten viikonlopun vapaat! Ja tietysti rentoutusta kynsien lakkaamisen merkeissä ;)

--

Tänään esittelyvuoroonsa pääsevät pilkulliset liukuvärikynnet. Liukuväristä tuli omasta mielestäni kivan sujuva, nämä lakat passasivat toistensa kaveriksi aivan mainiosti. Harmi vaan, etten kuollaksenikaan muista, mitkä lakat olivat kyseessä! Ehkä Essien Tart deco? Siltä ainakin näyttäisi tuo käsissä oleva pullo. Pilkut ovat ainakin varmasti Gina Tricotin Whitella! :D

Tästä oppineena, kirjoitan tästedes heti ylös käytettyjen lakkojen nimet..... I wish.





Ihanaa viikonloppua kaikille!


perjantai 2. toukokuuta 2014

Negative space

Ensimmäinen työharjoittelu loppui hyväksytysti keskiviikkona, nyt meneillään ovat loppuviikon vapaat ja maanantaina alkaa uusi työharjoittelu. Tottuukohan sitä ikinä siihen, että työvuorot alkavat jo aamuseitsemältä?

--

Tänään esittelyyn pääsevät jälleen pirteän keltaiset kynnet. Useissa blogeissa on näkynyt sellaisia kynsiä, joissa on jätetty raitoja tai muita kuvioita lakkavapaiksi eli niissä on ns. negative space. Näistä kuvioista näkyy siis oma kynsi ja oman kynnen sävy.

Itse halusin ehdottomasti laittaa taas pitkästä aikaa OPI:n ihanaa keltaista I Just Can't Cope-acabanaa. Sen lisäksi heitin koristeiksi jokaiseen kynteen yhden glitterin OPI:n I snow you love me:stä.
Nämä tein siis koristeluteipin avulla, rajaten mieleiset alueet kynneltä ja lakaten loput alueet keltaisella.

Ihan kivathan näistä tuli! Varmasti tulee tehtyä tällaiset joskus uudemman kerran :)




Käytetyt:
OPI - I just can't cope-acabana
OPI - I snow you love me