perjantai 30. tammikuuta 2015

Ikat-printti

Olen pitkään halunnut kokeilla kynsille ikat-printtiä ja nyt sain sen aikaiseksi!

Periaatteessa tiesin printin tekotavan, mutta varmuutta sain katsomalla Trendy Polishin Youtube-tutoriaalin . Tässä printissä oli yhtenä parhaana puolena se, että ei tarvinnut tehdä tarkkoja rajoja vaan sai vaan "sotkea" :D vaikka kuvio voi näyttää vaikealta, on se loppujen lopuksi myös ihan aloittelijan pensselin sopiva tekniikka. Varsinkin noin selkeän tutoriaalin mukaan :)

Itse käytin tällä kertaa maanläheisiä sävyjä, keskimmäiseksi jäänyt musta jäi ehkä turhan huomaamattomaksi.  Keväämmällä haluan kyllä ehdottomasti testata tätä joillain superneonväreillä! Tästä kuviosta tuli yksi ihan lemppari :)







Käytetyt:
Essence - Hey, nude!
Essence - Dare it nude
Akryylimaalit

lauantai 24. tammikuuta 2015

Liukuvärjäystä kahdella koristelulla

Tällä kertaa en osannut aivan täysin päättää koristeluita nätin liukuvärjäyksen päälle, siksi esittelyyn pääsevät "eriparikynnet". Keskellä yhtä talvista päivää kuluneella viikolla tuli sellainen fiilis, että hitsi, nyt haluan jotain värikästä kynsille. Liukuvärjäys siis toteutui näin ollen keltaisella, oranssilla ja
oranssinpunaisella tähän tapaan:



Koristeluita varten ainut haluamani asia oli kultainen lakka. Nappasin käteen pitkästä aikaa OPI:n GoldenEye:n ja tein sillä vasempaan käteen pilkkuja:


Oikeaan käteen halusin ensimmäistä kertaa kokeilla mustalla sekä samaisella GoldenEye:lla vesimarmorointia niin, että rikoin lakkapinnan suihkauttamalla siihen suihkutettavaa hiustököttiäni.
Tässä vaiheessa voidaan tarkastella tarkemmin tuota vesimarmorointia ja todeta sellainen fakta, että syystäkin poseeraan blogin kuvia varten vain ja ainoastaan vasemalla kädelläni.... Oikean käden poseeraukset eivät iiiiiihan vielä ole hallussa :D


Lopuksi kuva vielä molemmista koristeluista samalla kerralla:


Käytetyt:
Kiko - 821
OPI - Where did Suzi's Man-go?
OPI - Call me Gwen-ever
OPI - GoldenEye
Gina Tricot - Black


Kumpi lopputulos miellytti enemmän?

lauantai 17. tammikuuta 2015

Vesimarmoroinnin pikatutorial

Innostuin jälleen vesimarmoroimaan! Eilen otin jo kertaalleen videolle yhden kynnen vesimarmoroinnin ja tänään päätin tehdä sen uudestaan uusilla väreillä. Ja ajattelin sitten samalla jakaa videon tänne teille, jee!

Video on aika nopeassa muodossa, mutta ehkä siitä jotain selviää :)
Aluksi teippasin sormen ympärykset, tämä on ihan ok hyvä tapa säästyä suurimmilta sotkuilta. Harmi vaan, että punertavien sävyjen (varsinkin tuon tummemman) ollessa kyseessä, kynsinauhat hohtavat punaisena vielä pitkään.. :D

Vesi minulla oli marmorointia varten ollut eilen illasta pöydällä, olin samaa vettä käyttänyt eilisissä marmoroinneissani ja unohtanut sen siihen. Yleensä minulla toimii myös hanavesi suoraan siitä otettuna, hieman kädenlämpöistä viileämpänä. Lakoista esimerkiksi hyvin toimivia ovat OPI:n lakat, mutta myös iso osa esimerkiksi Gina Tricotin lakoista toimii. Eilen marmoroin Gina Tricotilla ja OPI:lla, tänään pelkällä OPI:lla.

Itse vesimarmoroinnista tuli tämän näköinen:


Itse olin erityisen tyytyväinen tuohon keskisormeen! Ihanat raidat :) Päätin vielä piristää lakkausta lempparikultaisellani ja tykkäsin myös tästä lopputuloksesta:



Loppuun siis vielä lupailemani pikavideo, toivottavasti siitä on jollekulle jotain hyötyä. Tai toivottavasti sitä on edes hauska katsella :) Video on kuvattu iPhonen Hyperlapse-sovelluksella, joten siitä syystä se on niin pikainen eikä laatu ole mitään päätähuimaavaa.. :D Edellä nähdyt kuvat kertovat siis lopputuloksesta hieman paremmin :)




Käytetyt:
OPI - Suzi's Hungary again
OPI - Visions of love
OPI - My favourite ornament



sunnuntai 11. tammikuuta 2015

I feel gritty

Pietarsaaren tuliaisina saaduista kynsilakoista yksi oli Essencen I feel gritty. Lakan pitäisi tehdä siis mistä tahansa Essencen lakasta tekstuuripintainen. Luulen, että pinta toimisi hyvin myös muiden merkkien kynsilakkojen kanssa, mutta päätin nyt ensimmäisenä kokeilla sitä kahden Essencen lakan päälle.

Harmi, etten hoksannut ottaa kuvaa käyttämistäni lakoista ennen I feel grittyn lisäämistä. Tuo tekstuuripäällyslakka toi kyllä kivan pinnan "tavalliselle" lakalle. Ja lakkaukset kestivät yllättävän pitkään ilman muuta päällyslakkaa :)



Molemmissa käyttämissäni lakoissa on havaittavissa pientä shimmeriä, tuossa vaaleanpunaisessa Candy lovessa hieman enemmän. I feel gritty peitti kuitenkin nuo lakkojen omat shimmerit ja lisäsi päälle omansa, mikä oli nätti sekin. Tekstuuripinta tuntui kivan muttei liian karhealta :)

Päätin lisätä vielä muutaman leopardipilkun kynsille samalla käyttämälläni ruskealla Dare it nudella sekä mustalla akryylimaalilla:



Käytetyt:
Essence - I feel gritty
Essence - Dare it nude
Essence - Candy love
Akryylimaalit

maanantai 5. tammikuuta 2015

Lupaava uusi vuosi

Uuden vuoden aloitin uhkarohkeasti vesimarmoroimalla. Tuo homma on siitä jännää, että ikinä sitä aloittaessa ei tiedä mitä tuleman pitää.

Aloitin mustalla ja hopealla, joista jälkimmäinen levittyi oikein nätisti, ensimmäinen ei alkuunkaan. Päätin siis tehdä pirteämmän lakkauksen kolmella Kikon lakalla. Tämä onnistui ?! Tällaisten onnistumisien myötä lakkaajalle tulee helposti sellainen olo, että JES tätä lisää. O-ou... Sanoisin, että erittäin lupaava uusi vuosi tulossa näinkin hyvin menneiden vesimarmorointien myötä :D



Tällä kertaa päätin yhdistää vesimarmorointeihin ihanaa all-time-favourite kultaa (jota ei olla nähty hetkeen kynsillä ihme kyllä), My favourite ornamentia <3

My favourite ornament kimaltaa ihanasti lumen keskellä! :)


Käytetyt:
Kiko - 358
Kiko - 281
Kiko - 313
OPI - My favourite ornament