perjantai 29. toukokuuta 2015

I do!

Viimeiset haastekynnet pääsevät esittelyvuoroon tänään! Vuorossa on I do -teema, johon päätin tehdä yksinkertaiset häihin sopivat kynnet. Kynsiä tehdessäni mietin myös, mitä itse haluaisin omille kynsilleni tuleviin häihimme. Vaikka arkena tykkään tehdä ties minkämoisia koristeluja ja kiehkuroita ja muuta, haluaisin hääpäivänä, että omat kynteni olisivat siististi laitetut, ilman suurempi krumeluureja. Nimetöntä tietysti korostaen :)

Valkoiseen hääpukuun sopivat valkoiset kynnet, joten ranskalainen manikyyri on aika klassinen valinta. Nimetöntä korostamaan valitsin tällä kertaa rivin strasseja, sillä satuin löytämään yhden ihanan ison strassin pienten joukosta :)


Toisaalta voisin kuvitella nämä lakkaukset kynsilläni omana hääpäivänäni, mutta toisaalta.... kaipaisin ehkä vielä lisää glitteriä ja blingiä :P


Toiset häihin sopivat tekemäni kynnet olisivat esimerkiksi pari viikkoa sitten esitellyt liukuvärjätyt leopardit, leopardikuvio voisi olla vain muutamassa kynnessä. Omat lempparit I do -kynteni tällä hetkellä ovat kuitenkin kihlakynnet viime vuoden elokuulta <3 :)



Käytetyt:
Gina Tricot - White
Essie - Sugar Daddy

Samalla on jotenkin ihanaa ja haikeaa, että tämä haaste on nyt ohi. Täytyy olla kyllä ylpeä itsestään, kun jaksoi näin hyvin mukana heilua! Haaste oli erittäin hyvän mittainen, mikäpä hienompi hetki olisi juhlistaa samanaikaisesti haasteesta suoriutumista ja kesän alkamista :) Aurinkoista viikonloppua kaikille!

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Geometric

Apua, yhtäkkiä jo toiseksi viimeiset kynnet The Finnish(able) nail art challenge spring 2015 -haasteeseen ovat vuorossa tänään. Ihmeellistä, miten nopeasti koko kevät on mennyt! Ilman tätä haastetta sitä ei ehkä hoksaisikaan :) Itse saan vielä vähän lomailla tällä viikolla ja ensi viikon maanantaina minulla alkavat kesätyöt. Silloin on siis blogissa aika esitellä vanhempia, julkaisemattomia lakkauksia.

Geometric-teemaan ajattelin heti tekeväni jotain koristeluteipillä. Halusin pohjalle jonkin kesäisen sävyn, ja koska minulla sattuu olemaan vain yksi kultainen koristeluteippi, piti pohjasävyn kynsillä mätsätä siihen. Lyömätön yhdistelmä tällä(kin) kertaa on minttu ja kulta :)



Koristeluteipillä tein yksinkertaiset kuviot, alun suunnitelmien epäonnistumisen jälkeen. Ensin kynsille oli ideana tosi hienot ja monimutkaiset, teippiä sinne ja tänne -kuviot, mutta näin jälkikäteen täytyy sanoa, että onneksi tulin järkiini :D Koristeluteippi on kyllä helppo tapa saada nättiä jälkeä!


Käytetyt:
Wet n wild - I Need a Refresh-Mint
Kultainen koristeluteippi

lauantai 23. toukokuuta 2015

Holographic

En omista ainuttakaan hololakkaa, jos kahta glitterlakkaa (OPI:n I snow you love me ja Gina Tricotin Halo) ei lasketa mukaan. Siksi tämänkertainen haaste olikin oikeasti haasteellinen. Muistin kuitenkin lopulta, että kaapista löytyy purkillinen irtohologlitteriä, joten tein sen avulla kynsille kimaltelevan ranskalaisen manikyyrin.

Glitterin reunoille laitoin vielä pari strassia lisäkimallusta tuomaan. Tuo hologlitter on siitä ihanaa, että varjossa se näyttää melkein hopeiselta ja "tavalliselta", mutta suorassa auringonvalossa se tuo esille oman ihanuutensa :) Pidemmittä puheitta, kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa:

Varjossa

 Auringonvalossa

Ihana kimallus auringonvalossa <3

tiistai 19. toukokuuta 2015

Keeping it simple

Hirveää kyytiä kiitänyt haaste on jo toiseksi viimeisellä viikolla! Apua! Tässä haasteessa on kyllä erinomainen aikataulu, sillä näiden kahden viimeisen haasteviikon jälkeen minulla alkaa oman alani kesätyöt, joissa en kynsilakkaa voi käyttää. Blogi ei kesäksi kuitenkaan unohdu, tietokoneella on yksi kansio täynnä julkaisemattomia lakkauksia :D

Tällä kertaa teemana oli yksinkertainen lakkaus. Päätin lakata kynnet lempparikesävärillä ja piristää sitä nimenomaan yksinkertaisesti. Lakkaus on helppo kenen tahansa toteuttaa, sillä siihen ei tarvitse mitään erikoisempia välineitä.


Aurinkoiseen aikaan koralliset lakat näyttävät minusta upeilta. Yksinkertaisella linjalla tällä kertaa korallia koristavat pikkurillin hopeinen tekstuuri sekä nimettömän pienet hopeiset strassit. Strassit voisi hyvin korvata esimerkiksi tuolla hopeisella lakalla, pinnin päällä tehdyillä pilkuilla. Helppoa ja kaunista! :)


Aurinkoista toukokuun toiseksi viimeistä viikkoa kaikille!


Käytetyt:
Essie - Tart deco
Rimmel - Shooting star

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Matte

Mattakynsiksi halusin tehdä jotain suht simppeliä, mutta näyttävää. Liukuväri siis saapui kehiin ja näyttikin kyllä aika herkulliselta! Itsessään mattaisia lakkoja minulla ei ole, joten päällystin valmiin liukuvärin H&M:n mattapäällyslakalla. Suosituksia hyvistä mattapäällyslakoista otetaan vastaan :) tuo H&M:n versio alkaa olla loppusuoralla.


Liukuvärissä Kiko ja OPI käyttäytyivät oikein esimerkillisesti eikä värien rajaa näe juurikaan. Ihanan kesäinen ja helppo lakkaus :) Nyt huomaa kuinka nopeasti koko kevät on huitaissut menemään, tätä haastetta on enää jäljellä kaksi viikkoa eli yhteensä neljä lakkausta! Hui!


Käytetyt:
Kiko - 281
OPI - Where did Suzi's Man-go?
H&M Matte top coat

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Animalistic

Tällä kertaa haasteessa oli aiheena eläinprintti ja päädyinkin tekemään minulle aina niin mieluisan leopardikuvion kynsille.

Instagramissa jokin aika sitten näin @kayleehazacupcakee:n toteuttaman lakkauksen (hän itse oli inspiroitunut @linnails1:n kynsistä), jossa leopardikuosi oli yhdistettynä liukuvärjäykseen. Lakkaus oli niin upea, että halusin tehdä samanlaisen ja tähän haasteen aiheeseen se sopi kuin nenä päähän :P


Lopputulos oli ihanan hempeä ja erittäin mieleinen. Ja helppo kuin mikä! Pitkälle pärjäsi keittiösienellä ja pienipäisellä pinnillä :)




Käytetyt:
Gina Tricot - White
Gina Tricot - Base coat

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Paint it with a Pantone

Pantone on värijärjestelmänä minulle melko tuntematon. Siksi päätin vain etsiä lakkavarastoistani vuoden 2015 pantone-väriä lähinnä olevan sävyn. Tänä vuonna väriksi on valittu Marsala, joka on ehkä hieman rusehtavan punainen ja aika punaviinimäinen.

Omista lakkavarastoistani löytyi Marsalaa lähinnä olevana OPI:n Bogota blackberry. Tuo lakka on aika ihana, mutta syksyinen. Syksyisyys ei onneksi nyt haitannut, sillä nämä kynnet minulla oli sateisena päivänä. Nyt taas auringon vilkahdellessa sitä huomaa kaipaavansa vähän värikkäämpää! :)



Käytetyt:
OPI - Bogota blackberry
Kultaiset niitit

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Dreaming

Dreaming-teemaan minulla oli heti suunnitelma valmiina. Halusin pitkästä aikaa tehdä unisiepparikynnet. Taustalle lakkasin kahta uusinta Kikoani, jotka molemmat sävyinä ovat kivat unisia. Taustan tein keittiösienen palalla ja sienelle laitoin lakkapisaroita sekaisin, jolloin liukuväristä ei tullut niin tarkka.

Tykkään kyllä unisieppareista, kynsillä varsinkin ne näyttävät aika söpöiltä!



Lopuksi vielä kuva, jonka otin ennen helmipalleroiden lisäämistä. Tässä kuvassa tulee hyvin esille taustan unimaisuus:



Käytetyt:
Kiko - 389
Kiko - 338
Oumaxin valkoinen akryylimaali

sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Oh so bright

Teemaan olisi tällä kertaa sopinut monikin lakka, mutta itselläni lakaksi valikoitui OPI:n Push and shove. Push and shovella tulee lakattua hävyttömän harvoin, ehkä siksi, että lakka ei ole aivan siitä pitkäikäisimmästä päästä.

Push and shove vaati alleen kaksi kerrosta lakan mukanakin tullutta Lay down that base -aluslakkaa, ja siltikin nähtävissä on raitoja. Koska päällyslakkaa ei ole tarkoitettu laitettavan Push and shoven päälle (ja koska viimeksi testatessa lakkaus ei kauaa kestänyt), olivat nämä minulle noin 15 minuutin kynnet. Kauniit kyllä, mutta melko epäkäytännölliset :)


Oh so bright -teemaan sopien heitin vielä itsessään kirkkaan lakan koristeiksi kirkkaimmat kätköjeni neon-niitit:



Käytetyt:
OPI - Push and shove
OPI - Lay down that base