perjantai 27. marraskuuta 2015

Marraskuiset kukat

Loppuvuodesta alkaa kynsillä näkymään hirveästi punaista. Se ei tietenkään haittaa, mutta kuinka moni koristelee marraskuun lopulla kyntensä kukkasilla? Kysynpähän vaan :D En ihan tiedä mikä tässä takana oli ajatuksena, mutta tulipahan tehtyä.


Kukat on jälleen tehty lempparikukkatekniikalla eli viisi pilkkua kynsille, hammastikulla kevyt veto pilkun sisältä kukan keskiosaa kohti ja viimeistely glitterpilkulla. Erittäin helppoa ja hauskaa :)


 Jouluisempia/talvisempia kynsiä on luvassa kyllä, mutta koska hetkellinen mielenhäiriö -reitille lähdettiin, saatte seuraavassakin postauksessa jotain väärä aika väärä lakkaus -tyylistä :D
Kivaa viimeistä marraskuun viikonloppua! Meillä on huomenna tiedossa itsetehtyä kiinalaista ruokaa alku-, pää- ja jälkiruokineen :)



Käytetyt:
Kiko - 488 Pearly golden camellia
Essie - Blanc
Essence - on air!

sunnuntai 22. marraskuuta 2015

Ensimmäiset syksyiset

Ensimmäiset tämän syksyn syksyiset kynnet. Ja luntakin on jo ehtinyt maahan :D onneksi nämä sopivat myös talveen ja joulun odotukseen.


OPI:n Visions of love ja My favourite ornament sopivat hurjan nätisti yhteen. Visions of love on ihana ja käy hyvin syksyyn. Kynsillä se näyttää aina jotenkin yllättävänkin tummalta. Punainen vivahde näkyy kuitenkin kynsinauhoilla herkästi :D My favourite ornamentista ei varmaan tarvitse enää sanoa mitään <3

Tälläiset kynnet ovat minulle sellaiset go-to -kynnet, kun haluan jotain siistiä, näyttävää ja itselle sitä kaikkein mieluisinta. Ei tarvitse turhaa lakatessa miettiä, kunhan lätkäisee värit kynnelle ja heittää sekaan pari niittiä :)


Käytetyt:
OPI - Visions of love
OPI - My favourite ornament

maanantai 16. marraskuuta 2015

Movember

Nyt tuli tehtyä ensimmäiset movember-kynnet ikinä, aiemin ei ole viiksiä täällä näkynyt. Nämäkin kynnet syntyivät hieman vahingossa, kun MoYou Londonin Tourist -laatasta halusin liukuvärin päälle jonkin kivan kuvion. Leimasimeen osuivat sitten viikset, ehkä vähän marraskuun innoittamana :)

Essien Licorice toimii kyllä ihan kivasti leimauksessa, mutta jostain syystä saan aikaiseksi aina muutamia koloja... Johtuukohan itse leimaajasta :D


Koska valosta tuli kynsille tyhmiä heijasteita, halusin matata myös viiksikynnet ja se osoittautuikin oikein hyväksi ideaksi. Sopivatpahan paremmin tuohon Essencen ihanaan mattamustaan :)




Käytetyt:
Essie - Blanc
OPI - Cement the deal
Essie - Licorice (leimaukseen)
Essence - The black cat
H&M:n vanha mattapäällyslakka

keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Sen kummemmin miettimättä -yhdistelmä

Yhtenä iltana nappasin sattumanvaraisesti lakkakokoelmastani kolme kynsilakkaa, jotka sillä hetkellä tulisin lakkaamaan kynsille. Sävyiksi valikoituivat vaalea lila, hopea tekstuuri sekä musta. Olen nyt kyllä ihastunut mustiin kynsiin ja mustaan varsinkin aksenttisävynä. Erityisesti instagramista löytyvä @sinney on kyllä tehnyt huippukauniita kynsiä mustilla aksenteilla :)


Vaalean lilan Essencen päälle löin jostain syystä tummemman violetinpunaiset niitit, jotka toisaalta sopivat sävymaailmaan ja toisaalta riitelevät sen kanssa. En ihan täysin tiedä oliko se hyvä idea, mutta tulipahan toteutettua :D Sinänsä tykkäsin kyllä kynsien sävymaailmasta paljon, pitäisi useammin yhdistellä kirkkaampia sävyjä perinteisiin aksenttikynsiväreihin.




Käytetyt:
Essie - Licorice
Rimmel - Shooting star
Essence - A whisper of spring

torstai 5. marraskuuta 2015

Tuplavesimarmorointi

Vesimarmorointi on yleensä ihan kivaa ja erityisesti silloin, kun lakat käyttäytyvät hyvin veden pinnalla. Joskus sitä innostuu touhusta niin paljon, että erehtyy marmoroimaan samoille kynsille kahdesti... Näin kävi tällä kertaa :D Kuvissa kynnet kiiltävät vähän turhan paljon, mattalakka olisi ehkä tuonut varsinkin päällimmäisen vesimarmoroinnin paremmin esille. Kivalta näyttävät kuitenkin, livenä erityisesti :)


Tykkäsin kuviosta pelkiltäänkin, mutta ainahan sitä on sekaan pakko heittää jotain muutakin. Lopuksi siis koristelin tuplavesimarmorit vielä muutamalla pilkulla: 



Käytetyt:
OPI - Where did Suzi's Man-go?
OPI - Hey baby
Essie - Blanc