perjantai 5. helmikuuta 2016

Leopardia ja liukua

Tänään esittelyyn synttärikynnet! Jee, täytin tänään 25 vuotta :) Halusin kynsille jotain pirteää ja jälleen myös häämessuille sopivaa. Huomenna on siis tiedossa Tampereen häämessut ja punainen liukuväri valikoitui näistä syistä kynsille. Pikkurillin ylllättäen kuorrutin viimeisimmällä lemppariglitterillä ;)


Liukuväristä tuli tosi sujuva kolmella eri punaisen sävyisellä lakalla ja siksi kuviakin näkyy nyt runsaasti. Turhan usein liuku tulee tehtyä vain kahdella värillä, jolloin se ei tietenkään ole yhtä sulava (ellei nyt ne lakat satu sävyltä olemaan lähellä toisiaan). Liukuvärin tein kostealla keittiösienen palasella. 



Liukuvärin ja glitterin kaveriksi tein vielä muutamia leopardipilkkuja. Täytyy sanoa, että hitsi kun näistä tulikin kivat! Oikein sopivat synttäripäiväksi ja messuille :) Leopilkut on tehty Oumaxin vaaleanpunaisella akryylimaalilla ja dotting toolilla.


Nyt viikonloppuna täytyy harjoitella enemmän maalausta kynsille, sain nimittäin poikaystävältäni lahjaksi muutaman Mereneidin siveltimen. Vaikuttivat ainakin erittäin hyviltä, saa nähdä miten maalaukset mulla onnistuu. Jossain vaiheessa niiden siveltimien kaveriksi taidan hankkia vielä piCture pOlishin siveltimiä, jos vaikka musta kuoriutuisi supermaalailija :D


Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille! :)

Käytetyt:
OPI - Over & over a-Gwen
OPI - Hey baby
OPI - Shorts story
OPI - Ce-less-tial is more

4 kommenttia:

  1. Kauniit kynnet! Tuoliukuväri on tosi onnistunut :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hirveästi kyllä vaikuttaa, että tekeekö liukuvärin kahdella vai kolmella lakalla :)

      Poista
  2. Paljon onnea synttärisankarille! :) Kynnet on todella nätit, liuku on onnistunut upeasti ja pantteripilkut piristää kokonaisuutta kivasti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! Tykkäsin kyllä kynsistä itsekin ihan hirveästi :)

      Poista