sunnuntai 31. tammikuuta 2016

Messukynnet

Nopeasti hurahti tammikuu ohi, huomenna alkaa helmikuu! Tammikuun viimeisinä kynsinä pääsevät esittelyyn Love me do -messuilla minulla olleet kynnet. Love me do -messut olivat ekat häämessuni ja mitähän sieltäkin jäi käteen.... CesarsShopin pisteeltä Messy Mansionin Decal Work Mat ja piCture pOlishin kynsilakka Grace :D Oli päivä kiva kyllä muutenkin, CesarsShopin pisteellä taisi mulla yllättäen vierähtää eniten aikaa :)

Messureissua varten halusin kynsille jotain hempeää, joten valitsin pitkästä aikaa minttua kehiin. Mintun hempeilykaveriksi valikoituivat valkoinen pitsileima ja vaaleanvihertävät strassit: 


Valkoinen ja minttu on taas yksi varma värivalinta. Ja minttu värinä on hirveän kiva, erilaisilla koristeluilla se sopii kynsille ympäri vuoden. Essencen That's what I mint valikoitui tällä kertaa kaikista mintunvihreistä lakoista kynsille. Harmittaa, että lakka on päässyt pullossaan vähän paksuuntumaan, olisiko teillä jotain vinkkiä hyvistä ohentajista?


Käytetyt:
Essence - That's what I mint
Essence - Stamp me! white

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

Lemppariglitteriä ja haaleita leimoja

Lemppariherkkuglitteriä jälleen kehiin ja se näyttää taas yhtä hyvältä! OPI:n Ce-less-tial is more taisi olla viime vuoden paras kynsilakkaostos :)


Tällä kertaa yhdistin glitterin lilahtavan harmaaseen Essencen Serendipityyn, jonka päälle leimasin Essien Blancilla. Essien Blanc on leimauksissa siinä hyvä, että sen pigmentti ei ole yhtä voimakas kuin esimerkiksi Essencen valkoisessa leimauslakassa. Leimauksista tulee kevyemmät ja valkoinen ei ole ihan niin valkoinen :) Tykkään siitä näissä kynsissä.


Tämä kerta ei jää kyllä viimeiseksi lakkauskerraksi tällä ihanalla glitterillä! Miten sitä voikaan olla kynsilakkaan (taas) näin ihastunut ;)



Käytetyt:
Essence - Serendipity
Essie - Blanc
OPI - Ce-less-tial is more

perjantai 22. tammikuuta 2016

Kuviosukkahousut?

Haluaisin testata sheer tint -kynsilakkoja, mutta en vaan ikinä saa aikaiseksi hankkia niitä. Sheer tint -lakat ovat siis läpikuultavia sävylakkoja, joita löytyy esim. OPI:lta ja Essieltä. Koska en niitä ole saanut hankittua, päätin testata sellaisen tekemistä itse:


Sekoitin keskenään Essien mustaa Licoricea ja Gina Tricotin väritöntä päällyslakkaa hammastikulla ja siveltimellä sudin sekoituksen kynsille. Sekoitus vaatii selvästi tietyn tyylin, liikaa tai liian vähän sekoittaminen oli pahasta. Läpikuultavaksi tuo musta ainakin muuttui, mutta ehkä aito sheer tint -lakka olisi vähän tasalaatuisempi :) Kynsien reunukset ja pilkut tein mustalla akryylimaalilla.


En osannut kuvailla näitä kynsiä oikein mitenkään, joten kysyin poikaystävältäni, mitä hänelle tuli näistä mieleen. Ensimmäisenä hän mainitsi verkkosukkahousut ja kuviosukkahousut, joten... Sukkahousut it is!

ps. OPI:n Ce-less-tial is More on uusi lemppariherkkuglitteri <3


Käytetyt:
Essie - Licorice
Gina Tricot - Top coat
OPI - Ce-less-tial is More 

maanantai 18. tammikuuta 2016

Sekavat sisällä, upeat ulkona

Jollain tapaa tykkäsin näistä kynsistä ihan hirveästi, toisaalta nämä olivat sellaiset kaukaa kauniit ja läheltä vähän turhan sekavat.. :D Ulkona kynsiä tuli tuijoteltua, sillä leimauksen alla oleva OPI:n Push and shove kimmalsi kivasti lunta vasten.


Sisällä lämpimässä valaistuksessa kynnet näyttivät ihan kivoilta. Jotenkin vain tuntui siltä, että Push and shove ei ihan leimojen alta päässyt sisätiloissa edukseensa. Oon yrittänyt myös leimata tuolla P&S:llä, mutta onnistuminen vaikuttaa tapahtuvan vain silloin tällöin ja harvakseltaan, lakka on vähän liian raidoittuva ja vaikea leimaamiseen. Harmi sinänsä, täytyy etsiä joku vastaava ja siihen touhuun sopivampi.


Näistä kynsistä tuli mieleen lohikäärmeen nahka! Yhtä sekavat ja moniuloitteiset :D


Käytetyt:
OPI - Push and shove
Essence - Stamp me! white

keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Leimaustestailua

Kerroin ostaneeni Miamista Essien Penny talkin juurikin leimaus mielessäni. Olin joistakin blogeista lukenut lakan sopivan leimaamiseen ja koska mulla ei ole ainuttakaan metallista, oikeasti nättiä lakkaa, päätin tuon Penny talkin ostaa. Ja kyllähän se leimaa! Jes!


Penny talkin yhdistin myöskin Miamista ostettuun lakkaan, jonka kanssa olikin niitä tax free -ongelmia :D Just Lanai-ing Around on kyllä nätti! Sävy näyttäytyy nyt aika tummana, kun valoa ei pihalla liiemmin ole. Nätti se on kuitenkin joka valossa. Tuo OPI on vissiin mauve väriltänsä, mutta täytyy myöntää, että en ihan ymmärrä mikä ihmeen sävy se oikein on :P


Hitsi, aina puhun siitä, kuinka jotakin täytyisi tehdä. No taas täytyisi! Ostaa nimittäin lisää tälläisiä ihanasti ja helposti leimaavia lakkoja! Oon ihan rakastunut tuohon Penny talkiin <3



Käytetyt:
OPI - Just Lanai-ing Around
Essie - Penny talk

perjantai 8. tammikuuta 2016

Kokovalkoista kevyellä kultaisella

Viimeiset kynnet jo loppuneelta vuodelta pääsevät tänään esittelyyn. Halusin kynsille kokovalkoista, jollain kevyellä twistillä. Valkoiseen passaa aina huippuhyvin kultainen, joten koristeteippiä kehiin!


Koristeteipillä on kiva koristella, mutta on se aika hermoja raastavaa... Ensin pelkkää leikkelyä ja kun leikkely on loppunut, alkaa teippi hetken kuluttua kuoriutua reunoistansa vaikka kuinka oli laittanut tiukasti ja tarkasti päällyslakkakerroksen. Huoh...
Ärsytyksistä huolimatta teippiä kynsille ja kuviin. Ja kyllä se kultainen aina valkoisen kanssa sopii :)


Ihana päästä nyt "eroon" näistä viimevuotisista kynsistä. Vaikka tämän vuoden puolella ei ole tullut vielä lakattua mitään ainakaan omaa henkeä salpaavaa. Ensimmäisen viikon aikana ei tullut lakattua, kun ei jetlagin vuoksi jaksanut. No, sen jälkeen olen ollut kipeänä, joten en ole jaksanut sen puolesta.. Nyt alkaa flunssa olla pikkuhiljaa taltutettuna, toivottavasti viikonlopun jälkeen ollaan jo taas elävien kirjoissa :)



Käytetyt:
OPI - Solitaire
Essie - Blanc

sunnuntai 3. tammikuuta 2016

Hammastikkusvetari

Viimeiset melko jouluiset kynnet pääsevät tänään esittelyyn. Halusin testata ugly sweater -tyyliä vielä kertaalleen edellisten Fair isle -kynsien jäljestä. Nämäkin kynnet on tehty ennen joulua. Tällä kertaa maalailin kynsille hammastikulla viivoja, pilkkuja sekä sydämiä. Erityisesti sydämiä oli kiva tehdä :) Myös isot etusormien ja pikkurillien sydämet on tehty hammastikulla.


Taas oli tänään puhetta, että pitäisi hankkia mulle kunnon kuvausolosuhteet näitä kynsikuvia varten. Nämäkin kuvat ovat ihan epätasalaatuisia, ylin on otettu pihalla päivänvalossa ja alemmat kaksi kuvaa on otettu sisällä tavallisessa kuvauspaikassani verhon ja ikkunan välissä :D Sinänsä kurjaa olla päivänvalosta riippuvainen, kun sekin valona vaihtelee jo runsaasti yhden päivän aikana.


Essien Ladylike on kyllä yksi go to -nudelakka ja näyttää aina yhtä ihanalta. Aika suklaisen nudelta :)  Se tekee näistä ugly sweater -kynsistä sopivan neutraalit ja talveen sopivat. Punaiset olisivatkin olleet jo liian jouluiset näin tammikuussa esiteltäviksi.

Ensi viikon saankin vielä nauttia lomasta ja sen jälkeen täytyy palata koulun pariin viimeiseksi puoleksi vuodeksi. Hurjaa miten nopeasti aika on mennyt! Kesän korvilla täytyisi valmistua. Samalla ihanan jännää ja vähän pelottavaakin :)


Käytetyt:
Essie - Blanc
Essie - Ladylike