torstai 25. helmikuuta 2016

Sydänranskikset

Näistä kynsistä ensimmäisinä tuli mieleen sydämet, vaikka en niitä miksikään erityiseksi kuvioksi tarkoituksella tehnyt. Poikaystävälleni tuli ensimmäisenä mieleen häämekon yläosa. Nämä lakkaukset olivat kynsilläni ystävänpäivän tienoilla, joten ehkä sydäntyyli tuli jostain alitajunnasta :D


OPI:n My vampire is Buff on kyllä niin helppo lakka! Levittyy hyvin, peittää kahdella kevyellä kerroksella ja sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen. Ja tykkäsin taas olla välillä näinkin neutraaleilla lakkauksilla :)


Nyt kevään korvilla huomaa taas, kuinka jälleen jäi se lightbox talvea varten väkertämättä. Kuvat eivät vielä luonnonvalossa ole niin hyviä kuin kesämmällä eli nytkin siitä lightboxista olisi hyötyä. Ehkä ensi talveksi............


Käytetyt:
OPI - My vampire is Buff
Essie - Blanc

lauantai 20. helmikuuta 2016

Käsinmaalailua

Näillä kynsillä näkyvät ensimmäiset käsinmaalailut, jotka olen tehnyt synttärilahjaksi saaduilla siveltimillä. Ruusukuviota yritin tähän hakea, ehkä se paikoittain sieltä kynsiltä näkyykin :D


Siveltimet ovat siis merkiltään Mereneid Sari ja niillä on kyllä huomattavasti helpompi maalailla kuin vanhoilla halpissiveltimillä. Ihan luksusta! Mutta jottei kaikki menisi liian helposti, niin valitsemani Kikon glitteri ei ihan suostunut kameran kanssa yhteistyöhön... Kimmaltaa niin että näköä haittaa :D


Näillä kynsillä viipotin viime viikkoisen ystävänpäivän. Ja innostuin kyllä käsinmaalailuista taas! Ehkä jossain kohdin jaksan vääntää one stroke -kukkia tai jotain muuta jännää. Ja nyt kun koulukin alkaa olla teoriaopintojen osalta aika lailla taputeltu, aikaa riittää myös kynsien laittoon :) kohta pitäiskin jo valmistua!



Käytetyt:
OPI - My vampire is Buff
Kiko - 858 Metallic Rosy Taupe

maanantai 15. helmikuuta 2016

Neon ja nude

Tällä kertaa lakkasin kynsille liukuvärin nudella ja neonvihreänkeltaisella. Tykkään kyllä tuosta nuden ja neonvärin yhdistelmästä hirveästi! Toisaalta se yhdistelmä näyttää täysin väärältä, mutta toisaalta se näyttää niiiiiiiin hyvältä. Ja yleensä kallistun enemmän tuohon jälkimmäiseen mielipiteeseen :)


Tällä kertaa leimasin jälleen hailakalla Essien Blancilla liukuvärjäyksen päälle. Haalean leiman alta liukuväri pääsee paremmin eduksensa. Liu'un ja leimojen päälle lakkasin vielä kimallusta Essien Pure pearlfectionilla. Hitsi, kun tohon leimaamiseenkin on niin innostunut! Jossain vaiheessa tuli maalailtua paljon esimerkiksi one stroke -kukkasia, nyt ne ovat jääneet vähän jalkoihin tässä leimausinnostuksessa. Laattoja täytyy vaan jossain vaiheessa hankkia lisää, tulisi näihinkin leimauksiin vähän vaihtelevuutta :)


Ulkona luonnonvalossa kynnet pääsivät paremmin oikeuksiinsa:



Käytetyt:
Essie - Pure pearlfection
Essie - Blanc
Kiko - 372 Nude
Kiko - Power pro 32 Verde lime

keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Grace ja ruusut

Jotain hempeää välillä esittelyyn. Love me do -messuilta ostin piCture pOlishin Gracen pitkän pohdintojen jälkeen. Hitsi, kun olisin halunnut ostaa muutaman useammankin lakan ja yhteen annoin itselleni luvan :D Onneksi ostin tuon Gracen, se on nimittäin supernätti!

Yksittäin Grace on näin nätti:


Vaikka jokin lakka olisi aivan hurjan kaunis, on minun ilmeisesti aina tungettava mukaan joitain koristeluja. Gracen ollessa hempeä, halusin myös koristelujen jatkavan samaa linjaa. Siksi mukaan lähtikin MoYou Londonin Bridal -leimauslaatta numero 06 ja sieltä aiemminkin blogissa nähty ruusuleima. Tuosta leimasta mietinkin syksyllä, että kummin päin sen kuuluisi kynsillä olla. Itse taisin kyllä päätyä siihen, että leimauksen alareuna on kynnen vapaan kasvun luona ja yläreuna kynsien "juuressa". Kuvat tulee yleensä blogiin otettua niin, että tuolla tavalla leimat näkyvät kuvissa oikein päin :)


Toisaalta Grace on upeampi yksinänsä, toisaalta leimat tuovat ihan kivan säväyksen. Mikähän keväthömpötysfiilis tässä onkaan nyt tulossa, kun tällaiset lakat tuntuvat taas niin ihanilta :) Auringonvalossa Grace kimaltaa varmasti kauniisti <3



Käytetyt:
piCture pOlish - Grace
Essence - Stamp me! white

perjantai 5. helmikuuta 2016

Leopardia ja liukua

Tänään esittelyyn synttärikynnet! Jee, täytin tänään 25 vuotta :) Halusin kynsille jotain pirteää ja jälleen myös häämessuille sopivaa. Huomenna on siis tiedossa Tampereen häämessut ja punainen liukuväri valikoitui näistä syistä kynsille. Pikkurillin ylllättäen kuorrutin viimeisimmällä lemppariglitterillä ;)


Liukuväristä tuli tosi sujuva kolmella eri punaisen sävyisellä lakalla ja siksi kuviakin näkyy nyt runsaasti. Turhan usein liuku tulee tehtyä vain kahdella värillä, jolloin se ei tietenkään ole yhtä sulava (ellei nyt ne lakat satu sävyltä olemaan lähellä toisiaan). Liukuvärin tein kostealla keittiösienen palasella. 



Liukuvärin ja glitterin kaveriksi tein vielä muutamia leopardipilkkuja. Täytyy sanoa, että hitsi kun näistä tulikin kivat! Oikein sopivat synttäripäiväksi ja messuille :) Leopilkut on tehty Oumaxin vaaleanpunaisella akryylimaalilla ja dotting toolilla.


Nyt viikonloppuna täytyy harjoitella enemmän maalausta kynsille, sain nimittäin poikaystävältäni lahjaksi muutaman Mereneidin siveltimen. Vaikuttivat ainakin erittäin hyviltä, saa nähdä miten maalaukset mulla onnistuu. Jossain vaiheessa niiden siveltimien kaveriksi taidan hankkia vielä piCture pOlishin siveltimiä, jos vaikka musta kuoriutuisi supermaalailija :D


Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua teille! :)

Käytetyt:
OPI - Over & over a-Gwen
OPI - Hey baby
OPI - Shorts story
OPI - Ce-less-tial is more