sunnuntai 29. toukokuuta 2016

Liukua, tekstuuria ja mattamustaa

Jatketaan taas sinisen sävyillä, vähän minttuun viitaten. Kynsille tällä kertaa pääsivät aksenteiksi hopeinen glittertekstuuri ja musta matta. Musta mattalakka on Essencen latex matt The black cat ja se on kyllä unelma peittämään ja levittymään. Pitäisikin käyttää sitä(kin) useammin :)


Liukuvärit ovat aina hurjan kivoja ja näyttäviä. Usein liukuväri tulee tehtyä punasen sävyillä, mutta eniten ehkä tykkään kuitenkin sinisen/vihertävän/mintun eri sävyistä. Ne on herkkuja! Luottotekstuuri alkaa olla pikkuhiljaa loppumaisillaan, siis tuo nimettömässä näkyvä Rimmelin Shooting star. Sitä ei kaupoissakaan ole enää näkynyt, joten uusi korvaava täytyisi jostain keksiä.


Olisiko teillä suositella jotain hopeista tekstuuria tai tiheää glitteriä?


Käytetyt:
Essie - Avenue maintain
Kiko - 389 Mint milk
Rimmel - Shooting star
Essence - The black cat

maanantai 23. toukokuuta 2016

Löytö laatikoista

Tiedättekö sen fiiliksen, kun mietitte millä lakalla lakkaisitte kynnet ja seuraavaksi kätköistä löytyy upea lakka, jonka olemassaoloa ei muistanutkaan? Edellisessä postauksessa näin oli käynyt vaatteen kohdalla. Tällä kertaa löysin i-ha-nan Kikon glitterin! Jes :)


Kikon glitteri pääsi tällä kertaa etusormen ja keskisormen kynsille. Ja se on kyllä ihana! Sekä mattana ilman päällyslakkaa että kiiltävänä päällyslakan kanssa. Nopealla googlailulla katsottuna muutkin Kikon Real glare -lakat näyttävät kyllä aikas kivoilta.


Tämän lakan kohdalla jää melkein sanattomaksi. Lopuksi siis vielä herkkuglitteri päällyslakan kanssa, jotta varmasti sarveiskalvoille jää pelkkää kimalletta:



Käytetyt:
Essence - Let's get lost
Kiko - Real glare 03 Adrenaline Ocean Green

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Mätsäävät raitakynnet

Joskus (suht usein) käy niin, että vaatekaapista löytää jonkun sellaisen vaatteen, jonka olemassaoloa ei kyllä ole sitten yhtään muistanut. Näin kävi minulle toukokuun alussa :D Pidin tätä löytämääni paitaa kerran ja näemmä se riitti, sillä alitajuntaisesti tein paitaan mätsäävät kynnet.


Tykkään hirmuisesti esimerkiksi Better nail day -Sissin seilorikynsistä ja jonkinlaista seilorilookia näihin kynsiin hainkin. Seilorivibat tulevat kynsistä kyllä pelkiltään, mutta paidan kanssa nähtynä en sitä huomannut. Johtuu ehkä siitä, että kyseisestä paidasta ei ole ikinä merifiilistä tullut. Ehkä näiden kynsien jälkeen tulee hieman :)


Lopuksi kuva vielä kynsistä sen paidan kanssa. Jännä miten raidat olivat niin vahvasti jääneet mieleen, mätsäyksen tosiaan hoksasin vasta kynsien lakkaamisen jälkeen. :)


Käytetyt:
Essie - Russian roulette
Essie - Avenue maintain
Essie - Blanc
OPI - GoldenEye

perjantai 13. toukokuuta 2016

Keväinen koralli

Tällä kertaa esittelyyn sellaiset perushelpotlempparikoristelut. Koralli passaa aina kynsille, etenkin auringon pilkotellessa taivaalta. Essencen Indian summer onkin ihan paras sävy kevät- ja kesäkeleille. Kultaan ja valkoiseen yhdistettynä oikein bueno :)


Tykkään tälläisistä kynsistä kyllä hurjan paljon. Tavoista kuitenkin hieman poiketen, lisäsin näille kynsille sydämen nimettömien raitojen kaveriksi. Tulipa ihan söpöt :) kivaa viikonloppua teille! Mulla on jännät paikat, maanantaina alkaa ihan oikeat työt ja sen jälkeen pian valmistunkin sairaanhoitajaksi :) jee, aikuiselämä täältä tullaan!



Käytetyt:
Essence - Indian summer
Essence - On air!
Essie - Blanc

sunnuntai 8. toukokuuta 2016

Ruusuinen leimadecal

Pitkästä aikaa innostuin tekemään leimadecaleita. Valitsin MoYou Londonin  bridal 07 -laatasta ruusukuvion ja decaleita varten nappasin matkaan mustan lakan ääriviivoja varten, kolme punaista ruusuihin ja yhden vihreän taustalehtiin.


Leimadecaleista tuli ihan kivat, mutta ei tämäkään touhuna ihan kaikista rentouttavimmasta päästä ole..  Tai no, huvinsa kullakin :D Hauskaa tämä oli siihen asti, kunnes decal piti saada siististi kynnelle. Onneksi harjoittelu tekee mestarin :)


Seuraavan kuvaan kokosin pienet ohjeet leimadecalien tekoon:


1. Leimaa matolle kuvio, jonka haluat värittää.
2. Ruusukuvioon väritin ensin vaaleanpunaisella.
3.-5. Lisää muut värit haluamiisi kohtiin.
6. Ihaile hetki valmistuvaa leimadecalia.
7. Nosta decal varovasti esim. pilkkutikkua tai hammastikkua käyttäen irti alustasta.
8. Lakkaa kynnelle kirkasta lakkaa kerros ja aseta leimadecal kynnen päälle. Painele decalia kevyesti ja siisti kynnen yli menevät reunat esimerkiksi ensin kevyesti saksilla ja tämän jälkeen siistien kynsilakanpoistoaineeseen kastetulla sudilla.



Käytetyt:
Essie - Licorice
Gina Tricot - Azalea pink
Essence - Free hugs
OPI - Hey baby
Forever21 nail color - Sea foam

maanantai 2. toukokuuta 2016

Herkkusininen

Pitkästä aikaa taas leimausta kynsillä. Ja pitkästä aikaa kynsiä blogissa, vappu meni kyllä ihan hurahtaen ohi ja nyt keskiviikkona olisikin viimeinen koulutentti. Tentin jälkeen onkin valmistuminen ihan nurkan takana :)


Äitini kävi reissulla Italiassa ja sain tuliaiksi muutaman Kikon lakan. Ainakin itselleni tuli uutuutena Frozen smoothies -lakka ja täytyy sanoa, että tämä on ainakin ihan superherkku! Upea vaalea sininen, jossa on seassa pienen pientä kimaltavaa hitulaa :) tykkään!

Sinisen kaveriksi kaipasin jotain raikasta, joten valkoiset leimat päätyivät päälle. Melkein suoraan kohdistettuina ;) Ihanaa, kun on kunnolla jo kevät!



Käytetyt:
Kiko Frozen smoothies - 13 Glossy Doughnut
Essie - Blanc