maanantai 27. kesäkuuta 2016

Juhannuskynnet

Käykö muillakin aina niin, että kesä menee ihan vilahtaen ohi? Musta tuntuu, että viikot on koko ajan loppupuolellaan :D Tästä syystä, ja siitä että töissä on ollut ihan hirveästi asiaa, on blogi kääntynyt jonkimoiseen kesäaikaan, josta kyllä tällä hetkellä itse ihan pidän. Postauksia on tullut siis kerran viikossa ja nyt vasta itsestä alkaa tuntua, että töiden jälkeen jaksaisi jotain muutakin tehdä kuin vain löhötä :) Hetken kestää aina uuteen paikkaan tottua.


Nyt viime viikonlopuksi halusin lakata tietenkin jonkinlaiset juhannuskynnet. Eipä sitten tullut mitään muuta mieleen, kuin lätkiä yksitellen glittereitä kuorruttamaan koko kynttä! Onneksi tajusin pitää innostuksen kurissa ja kuorrutin vain yhden kynnen ;) Säästyy aika ja hermot.

Nimettömällä olevaa Essencen mattamustaa jaksan aina vain ihastella, se on niin kaunis! Ja sopii kivasti kultaisen kaveriksi.


Käytetyt:
Essie - Sunday fun day
Essence - The black cat

perjantai 17. kesäkuuta 2016

Valmistujaiskynnet

Viime viikon lauantaina valmistuin sairaanhoitajaksi 3,5 vuoden opiskelujen jälkeen. Juhliin halusin kynsilleni jotain simppeliä ja rauhallista, sillä mekossani oli sinisellä taustalla paljon kukkakuviota. Sinisen ja oikeastaan kaikkien värien kanssa sopii nude, joten sen valitsin lakkaukseenkin. Laatikoista löytyi Essien Hors d'Oeuvres, jonka olemassaoloa en vaihteeksi taas meinannut edes muistaa.. :D Se siis pääsi aksentiksi nimettömiin ja pikkusormiin!



Nude ja glitter -yhdistelmä passasi kyllä mainiosti tummansinisen mekkoni kanssa. Ja mekossakin on kyllä niin ihana kukkakuvio, että siitä taidan joskus vielä ottaa mallia kynsille asti :) Pikkuhiljaa alan olla tottunut sairaanhoitaja-titteliin, enkä enää meinaa esitellä itseäni sairaanhoitajaopiskelijana. Täytyypä vaan sanoa, että leikkaussalihoitotyö on kyllä ihan parasta!



Käytetyt:
Kiko - 372 Nude
Essie - Hors d'Oeuvres

perjantai 10. kesäkuuta 2016

piCture pOlish - Sizzle

Kävin muutama viikko sitten äitini kanssa päiväreissulla Helsingissä ja sehän tarkoitti muun muassa sitä, että Cesarsshop-käynti tuli sisällyttää tuohon päivään. Onhan se aina eri mennä ihastelemaan lakkoja livenä kuin tutkiskella niitä nettikaupan puolella. Valinnanvaikeus ei kyllä helpotu kumpaakaan tapaa käytettäessä :D


Käsiini tarttui testimielessä yksi kynsivinyylipaketti, jota en vielä ole ehtinyt testaamaan. Pääostos oli kuitenkin pitkään himoittu Sizzle. Ja pettymystä ei kyllä tuo lakka omilla kynsillä testattuna tuonut, Sizzle on nimittäin aivan ihana! Melkeinpä täydellinen barbiepinkki, joka on entistä täydellisempi seassa olevien holohituloiden ansiosta <3


En tälle lakalle millään keksinyt sen erityisempiä koristeluita, enkä toisaalta olisi edes halunnut sitä peittää. Tästä syystä kynsille päätyivät muutamat strassit ja tuijottelu (siis itse tuijotin) oli taattu.

Huomenna onkin mun valmistumisjuhla ja saan virallisesti käteen sairaanhoitajan paperit :) Leikkaus- ja anestesiahoitotyö on kyllä niiiiiin mun juttuni. Luultavasti siis seuraavassa postauksessa nähdään valmistumisjuhlakynnet!


Käytetyt:
piCture pOlish - Sizzle

lauantai 4. kesäkuuta 2016

#nailfail

Aina ei voi onnistua :D Ideana tuplaliuku on ihan hyvä, mutta ehkä tällä kertaa värivalinta oli se pieleen mennyt tekijä. Valaistuskaan ei ollut parhain. Jokatapauksessa nämä kynnet eivät todellakaan päätyneet lemppareiden listaan. Lyhyestä virsi kaunis:


Käytetyt:
OPI - Where did Suzi's man-go?
OPI - I just can't cope-acabana